Kek Lapis Sarawak

Sayang Sarawak mood, due to the election, is over. Everyday news was about Sarawak. Now I just want to bring back the mood :D

So this is kek lapis sarawak (these photos may not look pretty enough). Pictures taken a few days before heading to Penang, we did go out hunting for kek lapis as gifts from Kuching. I don't know how to bake one, the easiest way is to get it instant. They sell it every where :)





On a different note, the baby Sheraz turned 19 months old last week. Haven't updated on him in a while.

10 comments:

||kiena|| said...

dona! kiena baru je beli kek sarawak! mahal okeh kat sini! huh, tetibe dona plak buat entri nih,.. sob3 mau mau mau lagi!!!

xeRra said...

sedapnya..huhuhu

Rose said...

Kiena: ye ke. Berapa kat sana? kat sini yang kecik tu RM10 guna margarin. Kalau guna butter mahal lagi.

Xerra: hai xerra. memang sedap, esprcially yang ada coklat. nyumm

tqahmisdar said...

sedapnye! nyum2!

Rose said...

Memang sedap, Tiqah :D

*luv Syahnia* said...

uittt sodap
cuma merasa kalo
kwn bw pulang dr srawak je ;)


sis, ain dah emel kat akak

ciktanah said...

salam kak.. heheheh ct singgah sni.. akak, nak akak baca link yang ni.. akak punya header tersimpan rapi dalam satu lagi template.. hope akak jgn kecil hati atau apa2 ya... raai kata cun.. so saya simpan untuk template akan datang ni.. dah siap, tunggu nak publish saje.. hehehe

http://mymiminn.my/peeweett-kapla-new/

Rose said...

Ain, ok. Email dah di reply ;)

Ct, hehe, x derlah merajuk :p Don't worry dear. lol

Ayu Nizam said...

salam.
hai, tq for visiting my blog & for ur advice regarding BF.

emmm... bestnya kek lapis sarawak, sib baik dah bersalin, kalu masih pregnant, i carik u kalu baby i meleleh air liur.. hahahah!

~ As ~ said...

i love cake lapis, specially cheese & choc...uuuu slurrp