Tummy Time

"yay it's play time"


"Bunda, where are you? Look at me I want to show you something"


"Okay, now ready"


"Get set"


"Push up!"


"Did you see that?"


"Bunda?"


"Well I guess I just have to try it again next time"

5 comments:

waneeda said...

waa.. sheraz dah boleh angkat kepala .. how many month he start doing it? hariz now 2 months n half, tak bleh angkat kepala lagi... tak tau la.. dier malas ke ape :P

donarose said...

Start 2 bulan bila meniarap dia boleh angkat 45 degree sekejap2, lepas tu dia letak balik muka dia kat tilam.

Only recently masuk 3 bulan dia boleh angkat lama sampai 90 degree.

Tanda2 dia, kalau Hariz tiba2 suka angkat kepala dia masa baring, mesti dia boleh tahan kepala dia msa meniarap. (rasanya la hehe)

waneeda said...

dona malam2 bagi sheraz tido meniarap ke lentang? and skrang masih flu tak dia? ida now tengah kira2 nak still hantar kat nursery ke tak sbb dah 2 weeks tak sihat :(

butter-and-fly said...

sheraaaazzz...
comeee..
^,^

donarose said...

ida, dia tido terlentang sbb dona takut SIDS (Sudden infant death syndrome). Awal2 dulu masa baby bagi tido meniarap tp sekejap2.

Sheraz dah ok. Flu x lama, batuk dia yg lama. masa tu dia duduk rumah lagi, blm antar pegi nursery. Kat nursery ada budak yg sakit ker? atau mungkin sbb cuaca atau mungkin Hariz allergic(?) Mudah2an jer dia x demam panas.

ema, kayak kakak kan :b